Gebouwbeheer

Technisch Buro Pola biedt u een totaalpakket van diensten op het gebied van onderhoud en service. Voor vrijwel alle technische disciplines kunt u bij ons terecht. Wij vinden optimaal werkende installaties en continuïteit in hun prestaties zeer belangrijk. Daarom zijn wij 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. Na een storingsmelding zijn onze vakbekwame servicemonteurs snel bij u om de storing te verhelpen.

Om storingen of onveilige situaties te voorkomen moeten uw installaties regelmatig gecontroleerd worden. Daarnaast verbruiken installaties minder energie als deze goed onderhouden worden. Om uw installaties in topconditie te behouden, krijgt u van onze medewerkers een deskundig advies. U kunt bij ons (voor elke installatie) een contract op maat afsluiten, dit kan variëren van service bij storingen tot een onderhoudscontract. Met een uitgebreid onderhoudscontract bent u altijd verzekerd van de duurzaamheid en veiligheid van uw installatie.

Verder beschikken wij over specialisten op het gebied van klimaatinstallaties en de daarbij behorende meet- en regeltechniek. Na een grondige analyse van uw systeem en installatie realiseren wij binnen de mogelijkeheden van uw installatie de meest optimale klimaatbeheersing, energiebesparing en bewaking van de prestaties. Voor het uitvoeren van onze werkzaamheden zijn wij in het bezit van de benodigde certificaten en erkenningen, waaronder STEK &PED. De gehele organisatie is gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm BRL 6000. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf.

Neem contact op voor meer informatie