Camerabeveiliging

Cameratoezicht heeft twee belangrijke doelen:

  1. Het terugdringen van overlast en criminaliteit
  2. Het vergroten van het veiligheidsgevoel

Met een beveiligingscamera van Pola houdt u haarscherp in de gaten wat er dag en nacht bij u thuis gebeurt. Door de opgenomen beelden is het eenvoudig vast te stellen of er onbevoegden op uw privéterrein waren en of zij niet-toegestane handelingen hebben verricht. Deze beelden kunnen worden gebruikt bij het opsporen en vervolgen van criminelen. U kunt de camerabeelden direct of op een later moment terugkijken.

Ik heb altijd 24/7 zicht op wat er in en rond het huis afspeelt. Dat geeft mij een veilig gevoel.
E. Brink uit Duiven

De service van Pola

Pola biedt diverse professionele camerasystemen. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hierbij voorop. Bij ons bent u verzekerd van:

  • Het juiste advies. Wij werken volgens de wettelijke normen en projecteringsrichtlijnen. Waar mag je de camera plaatsen? Wat mag je wel of niet filmen? En hoe hoog hang je de camera? Onze medewerkers weten precies de antwoorden op deze veelgestelde vragen en adviseren u hier graag over.
  • Haarscherp beeld. Met onze camera’s zie je ook in een nachtsituatie duidelijk en in kleur wie er voor uw deur heeft gestaan.
  • Service en onderhoud. Als installateur zorgen wij voor het complete pakket. Uiteraard horen service en onderhoud hier ook bij. Want een camera-installatie is pas betrouwbaar als je hem juist en periodiek onderhoudt. Wij nemen het jaarlijkse onderhoud graag voor u uit handen. Doet er zich onverhoopt toch een storing voor? Dan komen wij direct langs om het op te lossen.