Uw partner voor service en onderhoud aan uw installatie

Technisch Buro Pola biedt u een totaalpakket van diensten op het gebied van onderhoud en service. Voor vrijwel alle technische disciplines kunt u bij ons terecht. Wij vinden optimaal werkende installaties en continuïteit in hun prestaties zeer belangrijk. Daarom zijn wij 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. Na een storingsmelding zijn onze vakbekwame servicemonteurs snel bij u om de storing te verhelpen.

Uniek bij pola is dat u uw onderhoudscontract voor meedere installaties in 1x kan aansluiten, zie onderstaand overzicht voor de verschillende soorten installaties waar wij onderhoud en service voor verlenen

Mis geen zonnestraal!
Met onderhoud van uw zonnepanelen en omvormer zorgt u voor maximaal rendement
Nooit meer in de kou
Onderhoud aan uw (hybide) CV-ketel of warmtepomp
Verwarmen met zonne-energie
Onderhoud aan uw zonneboiler systeem
Altijd opgeladen de weg op
Onderhoud aan uw laadinrichting voor uw elektrische auto
Frisse lucht
Onderhoud, reiniging of vervanging van de filters in uw airco of WTW unit
Overige installaties rondom uw huis
Onderhoud aan oa. zwembad installaties, beregeningspompen, enz.

Cv-ketel voor jouw bedrijf?

Met onze efficiënte en betrouwbare cv-ketels kunt u genieten van een comfortabele en efficiënte verwarming voor uw bedrijf.

ketels zijn ontworpen met de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat ze zuinig zijn met energie en om u te voorzien van een constante stroom van warmte. Bovendien zijn onze ketels gemakkelijk te onderhouden en hebben ze een lange levensduur, zodat u er jarenlang van kunt genieten. Kies voor onze cv-ketels om uw huis te verwarmen op een efficiënte en betrouwbare manier.