Elektrische installaties

Bent u een nieuwe woning aan het bouwen? Wij leggen graag uw compleet nieuwe elektrische installatie aan. Uiteraard werken we hierbij leidingwerk, bedrading of kabels vakkundig voor u weg. Heeft u een verouderde elektrische installatie of groepenkast? Onze elektriciens vervangen het graag voor u. Dit doen we veilig en professioneel, waarbij we altijd volgens de laatste voorschriften, normen en richtlijnen werken. Ook onderhouden en keuren we uw elektrische installatie.

Uitbreidingen meterkast

Bent u uw huis aan het verbouwen? Ook dan helpt Pola u graag. Heeft u bijvoorbeeld uw keuken gerenoveerd of zonnepanelen, een airco of een warmtepomp aangeschaft? Dan zorgen wij dat uw meterkast met deze uitbreidingen aangepast wordt. Zo houden we uw elektrische installaties altijd up-to-date.

Elektrawerk

Ook voor het eenvoudige elektrawerk kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan het aansluiten van energiezuinige ledverlichting, het installeren van deurbellen, het verplaatsen van stopcontacten, het aansluiten van schakelaars en het trekken van bedrading. Wij realiseren het voor u!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bekijk onze referentieprojecten om een beeld te krijgen van de mogelijkheden