Monteur die panelen plaatst

Uw specialist in zonnepanelen

Pola Duurzaam biedt zorgvuldig samengestelde pakketten met zonnepanelen en bijpassende omvormers. Wij werken hiervoor met vaste A-merken, zoals Jinko, SolarEdge en GoodWe. Wij hebben drie basispakketten, waar u kunt kiezen uit tien, twaalf of veertien zonnepanelen. Uiteraard leveren wij ook maatwerk en kijken we altijd naar wat voor u de beste oplossing is. Bent u naast zonnepanelen ook geïnteresseerd in een laadpaal? Ook dan kunt u bij Pola terecht.

Woning met panelen en servicebus

Btw terugvragen

Zonnepanelen wekken duurzame energie op én realiseren belastingvoordeel. Heeft u zonnepanelen aangeschaft en wilt u de btw terugvragen, maar weet u niet goed hoe dit moet? Wij helpen u, indien mogelijk, graag bij uw btw-teruggave. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

De specialisten van Pola hebben mij vakkundig geholpen bij de installatie van mijn zonnepanelen. Ook ben ik erg tevreden over de stroom-opbrengst.
C. Vink uit Cuijk
zonnepanelen op woning

Salderingsregeling

Ook de salderingsregeling maakt het financieel aantrekkelijk om te investeren in zonnepanelen. Salderen houdt in dat de stroom die u met zonnepanelen opwekt en teruglevert aan het elektriciteitsnet, wordt afgetrokken van uw eigen energieverbruik. Wilt u hier meer over weten? Wij informeren u graag!

Zonnepanelen op een dak

De service van Pola

Bij ons bent u verzekerd van:

  • Meer dan 50 jaar kennis en ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in zonnepaneelinstallaties. Zo profiteerden al honderden klanten voor u van de hoge kwaliteit die wij leveren.
  • Vakkundige installatie. Onze specialisten werken altijd volgens de geldende normen en bouwvoorschriften.
  • Duidelijk en eerlijk advies. Wij vinden het belangrijk om tijd te investeren in het advies- en voorlichtingstraject en om samen met u te zoeken naar de aantrekkelijkste mogelijkheden met het hoogste rendement.
  • Service en onderhoud. Wij komen periodiek bij u langs om alle bijbehorende metingen uit te voeren. Heeft u ook een cv-ketel, airco, warmtepomp of ander product van Pola in huis? Al deze producten vallen onder hetzelfde onderhoudscontract. Zo hoeft er maar één monteur voor alle onderhoudswerkzaamheden bij u langs te komen. Dat is wel zo makkelijk!