Wij helpen u bij:

  • Het opleveren van een veilig en gezond gebouw
  • Het verduurzamen van uw gebouw
  • Het verbeteren van de energieprestatie en het minimaliseren van het energieverbruik
  • Het verlagen van de operationele kosten

De kracht van Pola is onze flexibiliteit. We spelen snel in op uw situatie en stemmen de werkzaamheden met uw wensen af. Beperkingen? Die kennen wij niet. We gaan uitdagingen graag samen met u aan!

Ontwikkeling en realisatie

Pola richt zich als totaalinstallateur op het adviseren, ontwikkelen, ontwerpen en realiseren van alle gebouwgebonden installaties op, in en aan een gebouw. Wij ondersteunen u in het volledige project. Onze betrokken medewerkers ontwerpen en realiseren met hun kennis en kunde uw gebouwgebonden installaties. Dit doen ze volgens de laatste wetten, richtlijnen en normen. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe kansen, mogelijkheden en innovaties. En daar nemen we u in mee!

Renovatie en verduurzaming

Uw cv-ketel vervangen door een warmtepomp? Geen probleem. Ook voor het verduurzamen van uw bestaande installatie of gebouw kunt u bij ons terecht. Wilt u uw gebouw renoveren en wenst u dat het gebouw tijdens de renovatie in gebruik blijft? Ook dat verzorgen wij. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat uw werk zo min mogelijk wordt onderbroken en dat overlast zoveel mogelijk wordt beperkt.

Beheer en onderhoud

Beheer en onderhoud is essentieel voor het behoud van de staat en de functionaliteit van uw gebouwen, installaties en andere objecten. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen we uw beheer- en onderhoudsbehoeften op een efficiënte en kosteneffectieve manier aanpakken.

Ons team van ervaren technici voert regelmatig onderhoud uit en lost potentiële problemen op voordat ze tot grotere problemen leiden. Zo kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten zonder zorgen te maken over de staat van uw bezittingen. Kies voor onze beheer en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw objecten altijd in topconditie zijn.

Pola aan het werk zien?

Ben je benieuwd naar de mooie projecten die we voor onze zakelijke opdrachtgevers mochten realiseren? We geven je graag een indruk!