auto bij laadpaal

Slim laden

Pola Duurzaam heeft drie zorgvuldig geselecteerde laadpalen in haar assortiment. Wij werken hiervoor met vaste A-merken, zoals Alfen, Wallbox en Webasto. Uiteraard leveren wij ook maatwerk en kijken we altijd naar de beste laadoplossing voor u, passend bij uw auto, laadbehoefte en elektriciteitsaansluiting.

tesla bij laadpaal

Altijd opgeladen de deur uit

Met een eigen laadpaal bij u thuis, bent u altijd verzekerd van een volledig opgeladen auto. Wij geven u vakkundig advies en verzorgen de installatie van uw laadstation op een eenvoudige en veilige manier. Daarbij houden we rekening met de geldende normen en richtlijnen. Wij staan bekend om onze goede dienstverlening en zijn er om u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Dankzij de laadpaal voor de deur is mijn elektrische auto altijd opgeladen. De stroom om op te laden is afkomstig van de zonnepanelen. Dubbel duurzaam dus!
F. Janssen uit Zevenaar

Efficiënt opladen met zonnepanelen

Wilt u uw auto écht efficiënt laden? Haal dan de elektriciteit uit een duurzame energiebron, zoals zonnepanelen. U laadt uw auto dan op met uw eigen groene stroom. Zo maakt u optimaal gebruik van de efficiëntie van uw zonnepanelen en wordt elektrisch rijden wel heel duurzaam en voordelig!

auto bij laadpaal

Laadsnelheid

Hoe snel kan ik thuis laden? Deze vraag wordt vaak aan ons gesteld. U kunt thuis circa 11 kW per uur laden. Dit is wel afhankelijk van een paar factoren, zoals van uw laadpaal, de elektriciteitsaansluiting, et cetera. Een voorbeeld: een accu van een Tesla Model 3 is binnen vier uur weer volledig opgeladen. Gemiddeld duurt dit twee uur, aangezien de auto vaak niet volledig leeg is. Wij geven u graag advies op maat!