Airconditioningsystemen

Pola biedt een ruim assortiment aan airco’s voor thuis:

  • Single-split airco: bestaat uit één buitendeel en één binnendeel, waarmee u één specifieke ruimte kunt koelen en verwarmen.
  • Multi-split airco: bestaat uit één buitendeel met meerdere aansluitingen, waarmee u verschillende ruimtes met elk een eigen binnendeel kunt koelen en verwarmen. Dit zorgt voor een ideale klimaatbeheersing in meerdere kamers.
  • Portable airco: alleen op aanvraag verkrijgbaar.

Welke airco is het meest geschikt voor uw ruimte(s)? Aan de hand van een koellastberekening kunnen wij dit nagaan. Onze experts adviseren u hier graag over.

Door de warme en lange zomers van de laatste jaren zien we dat de vraag naar goede airconditioning alleen maar toeneemt. Maar wist u dat een airco ook verwarmt? Het is de nieuwe cv-ketel van de toekomst.
Wilbert Lammers, bedrijfsleider Pola Koeling en 7-Air

Functies airconditioners

Naast koelen bevatten onze airconditioners ook de volgende functies:

  • Verwarmen
  • Ontvochtigen
  • Ventileren
  • Lucht reinigen

Dit zorgt voor een prettig klimaat in ieder jaargetijde. Zo koelt u in het voorjaar en in de zomer uw slaapkamer en woonkamer, terwijl u in het najaar en in de winter uw werk- of studeerkamer verwarmt. Handig, comfortabel én energiezuinig!

Onze A-merken

Pola werkt met de merken Panasonic, Daikin en Mitsubishi Electric. Deze Japanse merknamen staan voor topkwaliteit, betrouwbaarheid, service en garantie. Door te investeren in onze airconditioners, gaat u een duurzame relatie met ons en de fabrikant aan. En mocht er zich iets aan uw airconditioner voordoen? Dan staat onze servicedienst altijd voor u klaar. Onze servicemonteurs kennen de karakteristieken van de airco’s en lossen storingen binnen no-time op.

Gecertificeerd installateur

Pola is een erkend en gecertificeerd installateur. Wij beschikken over het f-gassen certificaat. Dit betekent dat wij werken volgens de Europese eisen die gelden voor het werken met koudemiddelen, waarbij gefluoreerde broeikasgassen vrij kunnen komen.