Hybride en all-electric warmtepompen

Bent u aan het oriënteren om een warmtepomp aan te schaffen? Pola biedt diverse goede en betrouwbare hybride en all-electric warmtepompen aan.

  • Hybride warmtepomp: met een hybride warmtepomp maakt u gebruik van een combinatie van uw huidige gassysteem en de warmtepomp. Bij lagere temperaturen zorgt uw cv-ketel voor verwarmd water, bij hogere temperaturen zorgt de warmtepomp hiervoor.
  • All-electric warmtepomp: u kunt gebruikmaken van een all-electric warmtepomp als uw woning goed geïsoleerd is en geschikt is voor lage temperatuurverwarming.
Er is altijd een warmtepompinstallatie dat past bij uw woonsituatie en wensen. Wilt u uw woning breder verduurzamen? Als totaalinstallateur denken wij graag met u mee hoe wij uw doelen zo goed en efficiënt mogelijk kunnen bereiken.
Wilbert Lammers, adviseur Warmtepomp

Lucht/water warmtepomp

Bent u uw woning aan het renoveren en is er een nieuw verwarmingssysteem nodig? Dan is een lucht/water warmtepomp de ideale oplossing. De lucht/water warmtepomp maakt gebruik van een duurzame energiebron door energie te onttrekken uit de buitenlucht en dat binnen af te staan aan water. Hierdoor wordt warm of koud water rondgepompt in uw woning. We zetten de voordelen van de lucht/water warmtepomp op een rij:

  • De lucht/water warmtepomp is het duurzame alternatief voor de gasgestookte cv-ketel. U verbruikt minder tot geen gas meer.
  • U kunt zonne-energie gebruiken voor optimaal rendement. Dit doet u door uw lucht/water warmtepomp te combineren met bijvoorbeeld zonnepanelen. Ook hierin kunnen wij u ontzorgen. Zo maakt u volledig gebruik van selfsupporting energie en bespaart u extra op de energiekosten.
  • U kunt met één systeem zowel verwarmen als koelen
  • U ervaart comfortabele verwarming via vloerverwarming en/of radiatoren
  • U kunt gebruikmaken van interessante subsidies.

Onze A-merken

Pola werkt met de merken Panasonic, Daikin, Mitsubishi Electra, Alpha Innotec en Nibe. Deze merknamen staan voor topkwaliteit, betrouwbaarheid, service en garantie. Door te investeren in onze warmtepompen, gaat u een duurzame relatie met ons en de fabrikant aan. Laat u uw warmtepomp installeren en onderhouden door ons als gecertificeerd installateur? Dan bent u verzekerd van minimaal vijf jaar garantie op onderdelen bij onze fabrikanten. Wij adviseren dan ook om gelijktijdig met de aanschaf van uw warmtepomp ook een onderhoudscontract af te sluiten.

Gecertificeerd installateur

Pola is een erkend en gecertificeerd installateur. Wij beschikken over het f-gassen certificaat conform de BRL 100. Dit betekent dat wij werken volgens de Europese eisen die gelden voor het werken met koudemiddelen en water.