Een van de grootste energieverbruikers in huis is uw CV ketel. Het is dus raadzaam deze periodiek na te laten kijken en zo nodig te vervangen. Zeker als uw ketel ouder is dan 12 jaar kan het vervangen een flinke energie besparing opleveren.

Een nieuwe cv-ketel heeft een aantal voordelen:

  • Energiebesparend.
  • Hoog comfort.
  • Hoog rendement.
  • Betrouwbaar.

 

Een nieuwe cv-ketel koopt u bij Pola altijd voor een all-in prijs. De prijs van de ketel is afhankelijk van de behoefte en wensen van de klant. Onze adviseur geeft u graag advies. Het tijdig vervangen van uw cv-ketel kan een hoop irritaties voorkomen én geld besparen. De huidige ketels hebben een hoger rendement. Wanneer uw cv-ketel ouder is dan 12 jaar, vinden wij het verstandig deze te vervangen.

Bij Pola vindt u onder meer cv-ketels voor elke warmtebehoefte en van verschillende topmerken. In ons assortiment vindt u cv-ketels van: Atag, Vaillant, Remeha en Nefit. Het tijdig vervangen van de cv- ketel is van groot belang. Vaak levert een nieuwe cv-ketel in verhouding tot uw oude cv-ketel besparing op. Vooral als u deze combineert met een slimme thermostaat.

U kunt bij Technisch Buro Pola ook een ketel huren of leasen, vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk referenties
Neem contact op voor meer informatie