Voor een soepele communicatie bieden we professionele oplossingen op het gebied van telematica, telefonie, ICT en domotica. Met een focus op gebruiksvriendelijkheid en bedrijfszekerheid, zodat uw investering vele jaren effectief blijft. We zorgen voor de aansluitpunten, de bekabeling, de (A-merk) apparatuur en de aansturing van specialisten.

Ook kunnen we u uitstekend adviseren bij uw keuze. Domotica integreert technologieën (zoals verwarmen, ventileren, verlichten) en diensten (zoals internet, alarm, telecom) op effectieve wijze binnen uw bedrijf. Zo creëert u slimme verbindingen van nieuwe en bestaande techniek – en daarmee nieuwe en ruimere gebruiksmogelijkheden. Met als resultaat meer functionaliteit en minder beperkingen voor hetzelfde geld.

Door het gebruik van domotica houdt u de controle over uw pand letterlijk in de hand. Daarbij kunnen we vrijwel elke toepassing integreren: van internet tot beveiliging, verlichting, intercom, deurbediening, temperatuurregeling, zonneweringsbediening en audio/videosystemen.

Bekijk referenties
Neem contact op voor meer informatie