De toepassing van zink of koper aan nieuwe woningen lijkt door architecten weer te zijn herontdekt. In allerlei combinaties worden wanden en daken van de mooiste gebouwen en woningen tot blikvangers gemaakt.

Bij Technisch Buro Pola hebben we alle expertises in huis:

Dakwerken
Veel voorkomend zijn de bitumineuze & EPDM dakbedekkingen op vlakke en hellende daken. Dit kan worden uitgevoerd in zowel nieuwbouw als renovatie. Ook het aanbrengen of vervangen van een shingle dakbedekking behoort tot onze mogelijkheden. Ons uitgangsprincipe is kwaliteit. Deze wordt gewaarborgd met keuringsrapporten van gezaghebbende onafhankelijke instanties.

Dakgoten
Naast de reguliere mast- of bakgoot, kunnen wij in vrijwel elke situatie een maatwerk goot leveren en monteren. Deze kan zowel in zink als in koper worden uitgevoerd, zoals ook de bijbehorende hemelwaterafvoeren.

Zink en Koper
We zijn gespecialiseerd in het maken van dak- en wandbekledingen in zowel zink als koper. Dit kunnen wij in allerlei vormen en methodes, o.a. fels en roeven daken c.q. wanden. Daarnaast komen regelmatig loodbekledingen voor om dak- en wandaansluitingen waterdicht af te werken, in samenhang met andere daken. Graag adviseren we u met een plan van aanpak tot en met de uitvoering inclusief een bijbehorende prijsopgave.

Bekijk referenties
Neem contact op voor meer informatie